Autobed kopen? Beste autobedden 2020

Vind jouw peuter racen of auto’s helemaal leuk? We bekijken hier de beste autobedden voor peuters en wat grotere kinderen. Zoek je een jeep, een wit of juist blauw autobed? Bij BesteBed vergelijk je gemakkelijk de verschillende opties onder elkaar.

Je kunt een autobed kopen bij verschillende webshops. Ook LeenBakker verkoopt er tegenwoordig één. Daarnaast vind je ze bij onder andere Bol.com en lokale webshops. Hieronder zetten we ze voor je op een rij. Klik op de webwinkel waar je ‘m wilt kopen. Vaak heb je ‘m dan deze week al in elkaar staan!

In dit artikel lees je:


Wat is een autobed?

autobed

Een autobed is een kinderbed in de vorm van een auto. Er zijn veel verschillende kleuren beschikbaar. Ook zijn er veel mogelijkheden. Kies uit jeeps, politiewagens of zelfs racewagens. Een autobed kost gemiddeld tussen de 120 en 500 euro.

Kies een goed formaat of matras

Er zijn veel verschillende kleuren. Maar dat is niet enkel belangrijk. Zorg ervoor dat het matras het juiste formaat heeft. Heb je nog geen matras? Deze zit er vaak niet los bij. Je kunt dan het beste een los matras kopen.

De geschikte breedtes voor het matras lopen uiteen van 60 cm tot 100 cm. Toch is er maar één formaat die veel gebruikt wordt. Dat is 90 cm breed. De lengte van het matras is dan vaak tussen de 190 en 200 cm.

En voor volwassenen?

Er zijn niet écht autobedden voor volwassenen. Dit zijn vaak autobedden met een lengte van 200 cm. Hierdoor kunnen deze racebedden als geschikt voor volwassenen worden gezien. Je kunt ze prima aanschaffen! Zorg wel dat je 90 cm niet te krap vind.


Beste kinder autobedden 2020

  1. vidaXL 90 x 200 cm rood / blauw
  2. vidaXL 90 x 200 cm rood / blauw met LED-verlichting
  3. LeenBakker Vipack 78 x 175 cm rood


1. vidaXL 90 x 200 cm rood / blauw

vidaXL 90x200 cm rood / blauw

Het beste kinder autobed van 2020 is de viaXL 90×200 cm rood of blauw. Deze is door consumenten het beste beoordeeld en is het best verkocht.

Dit is een echte blikvanger in de slaapkamer. Een kind of peuter zal hier helemaal van opvrolijken. Zo wordt naar bed gaan in de avond écht een feestje.

Vergeet niet een matras erbij te kopen. Je kunt gemakkelijk een Ikea matras erbij bestellen en laten leveren.

De lattenbodem is erg stevig en degelijk. Hierdoor bestand tegen slijtage en kan tegen een stootje.


2. vidaXL 90 x 200 cm rood / blauw met LED-verlichting

met LED-verlichting

In principe is dit hetzelfde bed als hierboven. Maar dan heeft dit autobed LED-verlichting.

Ook het formaat is 90 x 200 cm en niet veranderbaar. Enkel de kleur kun je kiezen. Ook hier is deze weer beschikbaar in rood en blauw.

De prijs? Niet verrassend veel hoger. Je betaalt enkel 15 euro meer en dan heb je LED-verlichting onder het kinderbed. Dat is toch leuk?

Je hebt 30 dagen bedenktijd en kunt ‘m gratis retourneren. Ze komen hem daarnaast ook nog bij je thuis brengen. Wel zo handig! Het in elkaar zetten gaat erg gemakkelijk.


3. LeenBakker Vipack 78 x 175 cm rood

rood autobed LeenBakker

Bij LeenBakker een autobed kopen? Dat kan! Dit Vipack autobed Race – rood is 48 bij 78 x 175 cm.

Geschikt voor kinderen en handig een opbergkist voor op de auto. Zo kan er geen LED-verlichting onder. Maar heb je wel extra ruimte voor het speelgoed in de kinder slaapkamer.

De aanbevolen matras maat is 70 x 140 cm. Het matras zit er niet bij. Dus deze moet je nog erbij kopen. Of natuurlijk als je ‘m nog thuis hebt niet!

Dit autobed is mooi afgewerkt en heeft daarnaast een robuuste uitstraling. Dat zorgt voor jaren speelplezier!


Jeep autobed

Op zoek naar een Jeep autobed? Wij hebben een leger Jeep gevonden. Dit is een militair voertuig die je bij de stoere jongens of meisjes op de kamer neerzet. Zeker wanneer de interesse er is, dit is een mooie aanvulling op een legerkamer.

leger jeep

Deze jeep is 207 cm groot. Daarnaast 116 cm breed. Zo kun je gemakkelijk meten of ‘ie wel in de kinderkamer past. De hoogte is, zoals op de foto is te zien, 76 cm.

De geschikte afmeting van het matras is 190 centimeter lang en 90 centimeter breed.

Doordat het maximale belastbare gewicht 120 kilo is, kun je er ook met z’n tweeën in! Dit kan bij kinderen gemakkelijk en vaak vinden ze het nog leuk ook.

Is de jeep duur? Redelijk. Het is geen goedkope autobed aanbieding. Maar wel de laagste prijs voor een jeep bed: 379 euro bij Bol.com.

Plaats een reactie