Ikea boxspring kopen?

Bekijk hier alle boxsprings van Ikea.

We laten de beste koop zien en lopen de verschillende formaten met je door. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een 140×200 of een 180×200? Hier kun je de beste boxspring van Ikea vinden!

Kies uit de meest populaire, zoals de SULTAN of DUNVIK boxspring. Daarnaast kijk je naar 1 persoons en elektrische boxsprings van Ikea.

Vergelijk ze met elkaar en lees de beschrijving van alle verschillende boxsprings van Ikea. Wij wensen je alvast veel plezier met jouw nieuwe Ikea boxspring!

ikea boxspring

Waarom een boxspring kopen bij Ikea?

Ikea heeft een groot assortiment aan betaalbare boxsprings. Dit zijn grote bedden met een mooie uitstraling. En ze zijn verkrijgbaar in alle soorten en stijlen. Zo zit er altijd een voor jou bij! Iedere verkochte boxspring wordt compleet geleverd. Het hoofdbord, de boxen én matras zijn standaard meegeleverd. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken.

Er zijn verschillende formaten beschikbaar bij Ikea. De verschillende afmetingen zijn 90×200, 140×200, 160×200, 180×200 cm. Deze zijn allemaal online verkrijgbaar.

De prijzen variëren van € 299,- tot € 1.499,-. Een goedkope boxspring van Ikea is lastig te vinden. Er is één tweepersoonsboxspring voor € 299,-. Degene die hierop volgt is € 470,-. De 1 persoons boxspring van Ikea is er vanaf € 358,-.

Via de website kun je een Ikea matras van jouw formaat kiezen. Je kiest voor stevig of middelhard. Je kunt niet de keuze maken voor het aantal comfortzones. Daarnaast is het aantal veren ook niet te kiezen.

Het voordeel aan een Ikea boxspring is dat deze makkelijk schoon te houden zijn. Daarnaast hebben ze een hoge instap. Dit zorgt voor makkelijk het bed in- en uitstappen. Ook heb je 365 dagen om van gedachten te veranderen.

Koopgids


Verschillende Ikea boxsprings met uitleg door een medewerker van de Ikea.


Beste koop


De Ikea boxspring beste koop van 2020 is de LAUVIK. Deze beste koop is het beste beoordeeld door consumenten. Daarnaast is het de boxspring die het beste verkocht is.

Bekijk hieronder de beste koop van Ikea!

Een beste koop is de boxspring die het beste is beoordeeld. Toch heeft de beste koop boxspring geen directe invloed op het ligcomfort. Let vooral op de matras wat erbij zit. En daar heeft BesteBed ook op gelet!


LAUVIK boxspring
LAUVIK matras

LAUVIK

De beste koop van Ikea is LAUVIK. Deze is beschikbaar in de formaten 140×200 en 16×200. Met een middelhard matras haal je een kwalitatief goede boxspring in huis voor een mooie prijs.

De matras is een binnenveringsmatras. Dit matras heet bij Ikea HAMARVIK en is ook beschikbaar in de formaten 80×200 en 90×200. Zo kun je zelf een boxspring samenstellen van 160×200 of 180×200 met twee van deze kleinere matrassen.

De hardheid van de matras kun je kiezen. Er zijn er twee: middelhard en stevig. Bekijk goed welke matras hardheid je wilt!

Dit matras heeft 4 van de 5 sterren uit 112 reviews. Dat is een hoog aantal voor Ikea reviews. Dit matras is van hoge kwaliteit. Hierdoor is deze boxspring als beste koop beoordeeld.

Het onderstel is haast niet van invloed op het ligcomfort. Daarom is het belangrijk eerst te kijken naar een goed matras. Dan pas naar het bed of in dit geval de boxspring.

En het bed is er ook nog met andere poten te bestellen. Deze blijven wel van hout, maar zijn in die variant vierkant in plaats van rond.

Alle Ikea boxspring formaten

Bekijk hieronder de verschillende formaten boxsprings van Ikea. Klik op het formaat die je wilt.
Zo kom je uit bij de beste boxsprings van Ikea van dat formaat.90×200


De boxspring 90×200 ikea is een kleine eenpersoonsboxspring. Deze zijn er al vanaf € 358,- per stuk tot zelfs € 838,-. Bekijk hieronder alle 1 persoons boxsprings van Ikea in het formaat 90×200 cm.

90x200
1 persoons boxspring Ikea
HOVAG matras

ESPEVÄR

De ESPEVÄR boxspring is er voor degene die op zoek zijn naar een 1 persoons boxspring. Zonder hoofd- of voetbord en met verschillende opties.

Kies tussen middelhard of een hard matras. Daarnaast zijn de poten ook zelf te kiezen. Er is een variant met ronde, stalen poten en een variant met houten, vierkanten poten.

Ook de hoogte van de poten kun je zelf kiezen. Kies uit 10 cm hoogte of 20 cm poothoogte.

De matras is het HÖVÅG pocketveringmatras. Dit is een middelhard of stevig matras. De pocketveren beweging zich n deze de bewegingen van jouw lichaam. Hierbij heeft de matras een een dikke lag met een zachte vulling. En dit zorgt voor een verhoogd comfort.

Van dit matras zijn 363 reviews en de matras is beoordeeld met 4 van de 5 sterren. Een topkwaliteit boxspring met een goed matras. En ook nog voor een lage prijs!

Bekijk hier de montagehandleiding (opent in een nieuw tabblad).

140×200


Bij een boxspring 140×200 van Ikea profiteer je van een ruim aanbod aan verschillende boxsprings. Bekijk welke het beste bij jou past! Ze zijn er al vanaf € 299,- tot wel € 1.238,-.

140x200
SÄBÖVIK boxspring 140x200 ikea

SÄBÖVIK

De SÄBÖVIK is de best verkochte boxspring van Ikea. Deze is spotgoedkoop voor slechts € 299,-. Met 12 beoordelingen heeft deze een gemiddelde score van 3,5 ster. Dat is gemiddeld: voor zo’n prijs mag je ook niet de wereld verwachten.

Er zijn geen keuze opties bij deze SÄBÖVIK van Ikea. Je kunt niet kiezen tussen een verschillende set poten, verschillende hoogtes of een ander matras.

Deze boxspring heeft een bonnellveren matras. Hiermee ondersteund je jouw lichaam.

Alle onderdelen zitten in platte pakketten. Daarnaast is er een rol waarin het matras is opgerold. En de platte pakketten passen nog nét niet in de brievenbus. De levering is dus geen probleem als je bijvoorbeeld door een smal trappengat moet

Bekijk hier de montage handleiding (opent in een nieuw tabblad).

DUNVIK boxspring
matras DUNVIK boxspring

DUNVIK

De DUNVIK boxspring van Ikea is vaak verkocht. Dit is een topkwaliteit boxspring. En dat mag ook wel voor deze prijs. Je betaalt €1.029.-. Hiermee haal je dan wel een goede boxspring met een goed matras én topper in huis.

Het is niet gek dat de DUNVIK boxspring lekker ligt. Je hebt verschillende soorten matrassen.

De standaard dikke matras is de HOKKÅSEN pocketveringmatras. Met 4 uit 5 sterren beoordeling en 59 reviews is dit een goed beoordeeld matras.

Je kunt kiezen tussen middelhard of stevig. Dan zijn er nog een hoop kleuren en andere soorten matrassen.

Klik op het matras op de productpagina van Ikea en zie alle opties voor welk matras je kunt kiezen.

Ook het topmatras verschilt. Hierbij moet je dus goed opletten of je voor de Tustna topmatras of voor de TUSSÖY dekmatras kiest.

Bekijk hier de montage handleiding (opent in een nieuw tabblad).

160×200


De Ikea boxspring 160×200 cm is er in ruim aanbod. Er zijn 41 verschillende 160×200 boxsprings. Bekijk hieronder de beste Ikea boxsprings in dit formaat!

160x200
MJÖLVIK
hyllestad pocketveringmatras

MJÖLVIK

De MJÖLVIK boxspring is er voor de lekkere slaper. Zit je graag in bed om bijvoorbeeld de laatste dingen te doen voor werk? Of lees je soms een goed boek? Dan is het fijn om een zachte vulling van het hoofdeinde te hebben. Daarnaast is het overtrek eenvoudig afneembaar. Zo kun je deze simpel wassen.

Er zit een laag memoryfoam in de topmatras. Ook zit deze in de normale matras. Dit zorgt ervoor dat het naar je lichaam gaat staan. Zo lig je extra lekker. Daarnaast werkt dit drukverlagend. Hierdoor helpt het je te ontspannen. Een goede nachtrust gegarandeerd!

Je hebt twee matras keuzes. Kies voor een Hövåg middelhard of stevig matras of voor een Hyllestad middelhard of stevig matras.

Er zijn een hoop verschillende kleuren beschikbaar. Bekijk dus goed het totale aanbod van verschillende kleuren. En niet iedere kleur heeft dezelfde prijs. Ook hier goed bij opletten dus!

FINNSNES

Ben jij één van de eerste die voor de FINNSNES boxspring van Ikea gaat? Dit is een nieuwe boxspring in de maat 160×200 cm. Voor € 1.058,- staat deze FINNSNES in jouw slaapkamer. Een prachtig bed met een mooi hoofdbord en naadloze afwerking.

De lijnen en het patroon in het hoofdbord zorgt voor een modern, tijdloos design. De slijtvaste stof straalt mooi in jouw slaapkamer. Het stevige frame zorgt ervoor dat je jarenlang plezier kunt hebben van deze boxspring!

Ook hierbij kun je kiezen voor een Hyllestad, Hövåg of HOKKÅSEN pocketvering matras. En ook de topper is flexibel uit te kiezen.

De FINNSNES boxspring is er ook in het formaat 180×200 cm. Voor wanneer je toe bent aan nét dat kleine beetje extra ruimte.

180×200


De boxspring 180×200 cm van Ikea is het grootste formaat Ikea boxspring. Onder andere de FINNSNES en DUNVIK boxspring welke hierboven staan afgebeeld, zijn ook in dit formaat 180×200 beschikbaar.

180x200
kongsfjord boxspring

KONGSFJORD

De KONGSFJORD is de best verkochte 180×200 boxspring van Ikea. Een prachtig bed met een unieke uitstraling. Deze is ook beschikbaar in het formaat 160×200.

De poten kun je van deze KONGSFJORD zelf uitkiezen. Je kiest tussen ronde, moderne of klassieke poten met authentieke vormen. Perfect voor wanneer je een design look of authentieke slaapkamer hebt.

Je kunt hier niet kiezen voor een ander matras. Het matras wat er sowieso bij zit is de Hyllestad. En deze kun je dan wel weer wisselen tussen stevig en middelhard. Ook kun je kiezen voor een stevig/middelhard matras. En dit zit er dus tussenin.

Deze KONGSFJORD is er in donkergrijs en donker groen blauw. De prijs is € 1.498,-.