Boxspring leasen?

Het complete boxspring lease aanbod

Nieuwe boxspring leasen? Slaap iedere dag op een luxe boxspring vanaf 98 cent per nacht.

De kosten bij aanschaf van een nieuwe boxspring zijn hoog. Een grote uitgave, maar vaak een noodzakelijke op een ongunstig moment.

Zorgeloos slapen op een bed in altijd perfecte staat, is een groot voordeel. Daarnaast haal je échte kwaliteit in huis.Een handgemaakte boxspring, vanuit Europa.

Er zijn verschillende modellen met ieder een eigen soort stijl en comfort. Van basic modellen tot absolute droomboxsprings. Vind de absoluut beste boxspring voor jou. Nu ook lease!

Een boxspring leasen is hetzelfde als een boxspring per maand betalen. Op deze pagina vind je alles over:

Alvast veel plezier met jouw nieuwe boxspring!

Een boxspring leasen: hoe werkt dat?


Waarom zou je alles in één keer betalen? Een goede boxspring lease aanbieder heeft veel voordelen in tegenstelling tot een verkoper. Hieronder legt BesteBed.com je alles uit over een boxspring leasen: hoe het werkt én wat de voordelen zijn!

boxspring leasen

De voordelen op een rij

 • Beste kwaliteit boxspring zonder investering
 • Vast en laag maandtarief: vanaf 98 cent per nacht – zonder BKR-registratie
 • Niet enkel gratis thuisbezorgd, ook gemonteerd
 • 5 jaar garantie én service
 • Gratis verhuisservice
 • Onderhoud en reparaties inbegrepen: ook vervanging
 • Eventueel overnemen voor de restwaarde na 5 jaar

Voordelen aan een boxspring leasen – die zijn er genoeg. Om te beginnen: je slaapt direct lekker. Het grootste voordeel is dat je direct slaapt op een boxspring van topkwaliteit.

Een ander voordeel is dat je niet in één keer een vermogen kwijt bent. Boxsprings zijn duur. Toch slapen ze wel érg goed en zien ze er mooi uit. Daarom kun je nu een boxspring leasen: houdt geld over voor andere zaken. Betaal per maand een duidelijk bedrag vanaf al 98 cent per maand.

Je betaalt dus een vast bedrag per maand. De hoogte van dit bedrag hangt af van welke boxspring je wilt. Wil je écht luxe slapen of ga je voor een wat meer basic model? Er zijn geen onverwachte of verborgen kosten aan een boxspring leasen. Hierdoor is het lekker overzichtelijk!

Hoe werkt het?

Een boxspring leasen is simpel. Allereerst zoek je tussen het aanbod van verschillende lease boxsprings. Bekijk of de perfecte boxspring erbij zit!

Het aanbod is tegenwoordig erg breed. Hierdoor is de kans groot dat je een geschikte boxspring vind die bij jou past. Er is niets fijner dan een fijne slaapkamer met een goed bed.

Bij het leasen van een boxspring profiteer je van kwaliteit, garantie en service. Hiervoor hoef je geen investering te doen. Alleen de beste materialen en technieken worden gebruikt bij het maken van de boxsprings.

Vaste prijs per maand

Je betaalt een vast bedrag per maand. Dit bedrag varieert afhankelijk van jouw keuze.

Er zijn geen bijkomende kosten. Je schrikt ook niet van onverwachte of verassende kosten. Het totaalbedrag wat je betaalt is iedere maand hetzelfde. Daarnaast zit alles bij dit bedrag in.

Gratis montage en thuisbezorging

Zodra jouw bestelling binnen is, wordt er een afspraak voor bezorging gemaakt. Je krijgt dan jouw nieuwe bed op de dag geleverd die jij wilt.

Als de bezorgers er zijn wordt de boxspring als dat nodig is naar boven gebracht. Daarna wordt het voor je in elkaar gezet en helemaal afgesteld zoals jij wilt. En de bezorgers gaan pas weer weg als jij tevreden bent.

Geen BKR-registratie

Een veelgestelde vraag. Het hebben van een BKR-registratie heeft negatieve punten. Gelukkig heeft een boxspring leasen geen BKR-registratie.

Je betaalt een vast bedrag per maand, voor een bepaalde periode. Tot het leasecontract is afgelopen. Daarna kun je eventueel de boxspring overnemen voor de restwaarde.

Garantie en service

De service is best wel groot bij het leasen van een boxspring. Wanneer er per ongeluk iets kapot gaat hoef je je geen zorgen te maken. Dit wordt gewoon voor je vergoed. Ook wanneer je simpelweg niet tevreden bent.

De leaseperiode bedraagt 5 jaar. Tijdens deze periode biedt leasejemeubels.nl een goede service. Je hebt gratis onderhoud aan reparaties. Ook wanneer je van plan bent om te verhuizen is dat geen probleem. Er zit een gratis verhuisservice bij je boxspring leasecontract. En zo profiteer je in je nieuwe woning ook weer van lekker slapen.

Iedere 5 jaar een nieuwe

Het leasecontract is 5 jaar. Na deze 5 jaren kun jij kiezen of je de boxspring voor de restwaarde over wilt kopen of dat je een nieuwe wilt.

Als je kiest voor een nieuwe dan ga je gewoon weer verder met het leasecontract. Je ontvangt dan een nieuwe boxspring van die trend!

Duurzame producten

Zoals we hierboven al eens kort vermeldde: de boxsprings zijn van uitstekende kwaliteit. De boxsprings van tegenwoordig eindigen vaak bij het vuil. Zonde en daarnaast niet heel duurzaam.

Een mooie boxspring leasen is bijdragen aan het milieu. Na jouw leasecontract geeft leasejemeubels.nl de boxspring aan een goed doel. Zo komt de oude boxspring weer tot een nieuw leven. En dat is goed voor het milieu!

Aanbod verschillende lease boxsprings


Er zijn een hoop verschillende boxsprings. Op dit moment kunt je kiezen uit 5 verschillende boxsprings met allemaal verschillende kleuren. Zo heb je keuze uit 16 verschillende boxsprings! Hieronder laten we het complete aanbod van verschillende lease boxsprings zien.

aanbod boxspring lease

Lease je meubels

Lease je meubels is een bedrijf waarbij je het leasecontract kunt afsluiten voor een boxspring. Dit kun je zonder zorgen doen. Als je de voordelen door hebt gelezen kan het niet anders dan dat je overtuigd bent van de service van lease je meubels. Hieronder laten we het aanbod van lease boxsprings zien van lease je meubels!

Sleepy Sander


lease je meubels sleepy sander leasen

De Sleepy Sander is een standaard boxspring. Dit is het meest goedkope boxspring lease model. Beschikbaar in drie kleuren: beige, antraciet en grijs.

 • 25,95 per maand
 • Goed slaapcomfort
 • Niet verstelbaar

Bekijk bij LeaseJeMeubels.nl →

Deze boxspring heeft een eenvoudige, maar toch strakke uitstraling. Hierdoor past deze goedkope boxspring in iedere slaapkamer. De Sleepy Sander is erg comfortabel en biedt een goede ondersteuning aan de rug.

Het basic ontwerp van deze boxspring is lekker tijdloos. Hiermee profiteer je van een strak hoofdbord, ronde pootjes welke zilver zijn afgewerkt en een gestoffeerd matras.

Je krijgt een topper meegeleverd. En dit is een topmatras van 6 centimeter dik. Hierdoor lig je nog lekkerder!

Napping Noa


napping noa boxspring leasen

Een mooie boxspring is Napping Noa. Lekker comfortabel en perfect voor een goede nachtrust. Beschikbaar in de kleuren navy, antraciet en grijs.

 • 34,95 per maand
 • Goed slaapcomfort
 • Niet verstelbaar

Bekijk bij LeaseJeMeubels.nl →

De Napping Noa biedt een goed comfort. Het hoofdbord is strak. Hierdoor vormt het een mooi geheel met de rest van het bed. De poten zijn zwart. Ze lopen naar buiten.

Ook deze boxspring is lekker basic en tijdloos. Zo lease je een nieuwe boxspring die jaren mee gaat: voor een goedkoop bedrag per maand! De pocketveren zijn goed ingedeeld in 7 zones. Deze zones zie je niet, maar zorgen voor ondersteuning en ligcomfot.

Ook hierbij krijg je een topper meegeleverd. Deze is 8 cm dik. En geschikt voor een maximale belasting van 110 kilo.

Snoozing Suzan


snoozing suzan

De Snoozing Suzan is een comfortabele boxspring. Deze heeft een beter slaapcomfort dan de vorige twee. Je hebt de keuze uit 4 verschillende kleuren: mostergeel, grijsblauw, donkergrijs of grijs.

 • 39,95 per maand
 • Beter slaapcomfort
 • Wel verstelbaar

Bekijk bij LeaseJeMeubels.nl →

Met een trendy design is dit een goede keuze voor een boxspring van lease je meubels als je op zoek bent naar een bed met modern karakter.

Eventueel is deze boxspring verstelbaar. Dan heeft de boxspring het meegestoffeerde vierkante bord aan de achterzijde. Dit voorkomt dat matrassen verschuiven.

De poten zijn matzwart. Deze geven de boxspring een stoer uiterlijk, maar ook stijlvol.

Eventueel kies je voor een vlakke of verstelbare variant. En je krijgt dan een draadloze afstandsbediening. Zo kun je de boxspring elektrisch verstellen. Dit kost 9,95 extra per maand.

Lazy Louis


Lazy Louis lease je meubels

Lazy Louis is er voor een goed ligcomfort. Beter dan de eerste twee lease boxsprings. Deze boxspring is beschikbaar in 4 kleuren: mosterdgeel, grijsblauw, donkergrijs of grijs.

 • 49,95 per maand
 • Beter slaapcomfort
 • Wel verstelbaar

Bekijk bij LeaseJeMeubels.nl →

Deze boxspring geeft jouw kamer een royale uitstraling. Je geniet van verfijnde details. Het hoofdbord is doorgestikt en heeft een luxe topmatras. Hiermee lig je onwijs lekker!

Een perfect comfort. Doordat de pocketveren op een perfecte manier zijn ingedeeld. Hiermee geniet je van extra ondersteuning. Zowel bij jouw nek, schouders, hoofd, taille en heupen. Er zitten op al die plekken een groep pocketveren.

Met stijlvolle pootjes heb je hiermee een uniek bed.

Ook hierbij kun je kiezen voor een verstelbare variant. Ook dan betaal je 9,95 extra voor de verstelfunctie.

Dreaming Daisy


topmodel lease je meubels

De Dreaming Daisy is het topmodel van Lease Je Meubels. Deze A-klasse boxspring is leverbaar in twee kleuren: Turtle en Charcoal.

 • 59,95 per maand
 • Beste slaapcomfort
 • Wel verstelbaar

Bekijk bij LeaseJeMeubels.nl →

Met de Dreaming Daisy haal je het hotelgevoel naar je slaapkamer. Deze topkwaliteit boxspring van Lease Je Meubels is in elke kamer een opvallend icoon. Prachtige details en afwerkingen en gemaakt van hoogwaardige materialen.

Het zwevende hoofdbord zorgt samen met de mooie pootjes en de lederen-look bekleding voor een geweldige uitstraling. Echt luxe!

Het cool side latex topmatras werkt verkoelend. Dit zorgt voor een betere doorbloeding. Daarnaast heb je zo ook in de zomer een goede nachtrust!

Ook hierbij kun je kiezen voor een verstelbare variant. Ook dan betaal je 9,95 extra voor de verstelfunctie.

Boxspring op afbetaling vs boxspring leasen


Een boxspring op afbetaling kopen is een andere optie. Je betaalt dan iedere maand een vast bedrag.

Aan het einde van de periode van afbetalen heb je dan een boxspring. Je hebt hem dus in theorie in kleine delen afbetaalt aan de aanbieder.

De reden waarom dit ongunstig is leggen we graag voor je uit. Hieronder ontdek je kort dé reden waarom een boxspring leasen beter is dan een boxspring op afbetaling.

Hieronder gaan we in op het hebben van een BKR-registratie. Bekijk nu de video en leer alles over wat een BKR-registratie precies is.

boxspring op afbetaling vs lease

Geen BKR-registratie

Een BKR-registratie krijg je bij het nemen van een telefoon, bank of boxspring op afbetaling. In deze video wordt uitgelegd wat het hebben van een BKR-registratie precies inhoudt.

Je hoeft niet bang te zijn voor een BKR-registratie bij een boxspring leasen. Deze registratie krijg je niet bij het leasen van een boxspring. Geen zorgen dus! Dit is wel dé reden waarom een boxspring op afbetaling een slechte keuze is.