Boxspring met opbergruimte kopen?

Op zoek naar een boxspring met opbergruimte? Dan ben je voor de verandering niet op zoek naar ‘een speld in een hooiberg’. Er zijn slechts een paar aanbieders te vinden. Het team van BesteBed heeft de beste voor je op een rij gezet. Zo koop je altijd de juiste!

Gelukkig zijn er wel veel verschillende formaten beschikbaar. Natuurlijk de meest bekende boxspring met opbergruimte 160×200 en 180×200 cm. Daarnaast mogen de 90×200, 120×200 en 140×200 cm natuurlijk niet ontbreken.

De aanbieders die we op deze pagina behandelen naast elkaar op een rij: BeterBed, Dekbed-discounter, Bedden.nl en Bol.com.

Eerst beginnen we met de beste tweepersoons en 1-persoons. Vervolgens vind je een overzicht van de verschillende formaten. Klik op het formaat waar je naar op zoek bent en scroll door naar dat formaat. Maar nu eerst: de beste! We wensen je alvast veel plezier van jouw nieuwe boxspring met opbergruimte.

boxspring met opbergruimte

Beste boxsprings met opbergruimte


De beste boxspring met opbergruimte vind je bij bedden.nl én bij BeterBed.
We onderscheiden de beste in twee categorieën.


Categorie één is de tweepersoons boxsprings met opbergruimte, de tweede is de 1-persoons. Hieronder gaan we eerst kijken naar de 2-persoons. Vervolgens kijken we naar de eenpersoons boxsprings met opbergruimte.

beste boxsprings met opbergruimte

Tweepersoons


De beste tweepersoons is van bedden.nl. Deze website heeft een groot aanbod aan bedden, matrassen en dus ook boxsprings. De prijs kwaliteit verhouding staat bij deze webshop hoog in het vaandel. Je profiteert altijd (de deals zijn altijd geldig) van een goede prijs. Daarnaast is er een ruime keuze aan zowel matrassen, toppers en er zijn verschillende formaten beschikbaar.

In principe stel je dus een boxspring met opbergruimte samen zoals je zelf wilt. Je krijgt er aan het einde van het samenstellen ook een gratis dekbed met twee kussens ter waarde van € 299,- gratis bij. Dat is ook een leuke extra!

tweepersoons
2-persoons boxspring met opbergruimte

Max

De meest voordelige keus. Met een strak design en een nette afwerking is dit  met recht de beste boxspring met opbergruimte. De prijs kwaliteit verhouding is perfect. Zo betaal je op dit moment 695 euro voor deze boxspring. Je bespaart niet alleen geld: ook een hoop ruimte!

Deze Max is standaard met een gestoffeerd matras geleverd. Hierin zit een topper geïntegreerd. Hierdoor ligt jouw matras extra lekker. En het mooie is dat je niets van het matras ziet. Doordat deze dezelfde kleur heeft als de box, is dit een strak en modern afgewerkte boxspring met opbergruimte.

Het hoofdbord is 1 meter hoog. Aan beide zijden van de boxspring is er een opbergruimte beschikbaar. Deze is voorzien van scharnieren. Hierdoor kan je gemakkelijk één kant kantelen en de ander dicht laten. Ook met een topmatras is het opendoen aan één kant geen probleem.

Bekijk hieronder de pagina van boxspring Max bij bedden.nl. Stel zelf het perfecte bed waar je naar op zoek bent samen!

1-persoons – 90×200


De beste 1-persoons boxspring met opbergruimte is niet van dezelfde aanbieder. Deze vinden we bij Beter Bed. Hier vind je eigenlijk, op Bol.com na, de enige 1-persoons boxsprings met opbergruimte. Verder zijn deze lastig te vinden. 

Het standaard formaat voor een 1-persoons is 90×200 cm. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een iets grotere maat. Bij Beter Bed kun je kiezen tussen verschillende formaten matrassen. Zoals de 90×210 of de 90×220.

bol comboxspring florance

Florence

De beste eenpersoons boxspring met opbergruimte bij Beter Bed is de Florence. Je krijgt natuurlijk het matras erbij. Daarnaast heb je een modern, strak afgewerkte boxspring met een topkwaliteit uitstraling. Hij is beschikbaar in verschillende kleuren. Kies uit dolphin, onyx, grijs of antraciet.

Het matras is een pocketveringmatras met 7 comfortzones. Ook is de box gemaakt van pocketveren. Hierdoor sluit deze mooi aan bij het matras. Daarnaast profiteer je van medium hardheid. Misschien zegt dit je niet zoveel, maar voor de meeste mensen is dit de keuze. Zo zak je niet helemaal weg in je matras en lig je ook niet op een plank.

Op deze 1-persoons boxspring met opbergruimte kun je liggen tot 100 kilo. Ben je zwaarder dan 100 kilo? Dan is het niet aan te raden om deze Florence te kopen.

De opbergruimte van deze boxspring zit verborgen in het bed. Je kunt hem gemakkelijk openklappen. Bekijk op de volgende pagina de eenpersoons boxspring bij BeterBed. 

Verschillende formaten boxsprings met opbergruimte

Bekijk hieronder de verschillende formaten boxsprings met opbergruimte. Ze zijn op formaat gesorteerd, zodat je alleen het aanbod leest wat ook echt voor jou past.

Lees kort de beschrijving door van de boxspring. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Het team van BesteBed heeft voor je gekeken en vergeleken.

Hierdoor hebben we alleen de beste van de beste boxsprings opbergruimte onder elkaar gezet. Klik op het formaat dat je zoekt en scroll door naar dat formaat. Zo ben je snel op de juiste plek.

formaten boxsprings met opbergruimte

120×200


Met een 120×200 boxspring met opbergruimte heb je een mooi formaat voor een twijfelaar. Dit formaat is bekend door veel verschillende categorieën van soorten en materialen.

Hieronder vind je een compleet overzicht van de beste in het formaat 120×200 cm.

120x200
opbergboxspring florence

Florence – BeterBed

Deze boxspring Florence zagen we al eerder, bij de beste eenpersoons boxspring. Deze is er ook in 120×200 beschikbaar! Dit is écht een goed bed.

Wel een beetje een andere uitvoering deze keer. Het matras is in dit geval niet meegestoffeerd. Hierdoor blijft jouw matras wit van kleur, terwijl de rest de kleur van het bed is. 

boxspring noa met opbergruimte

Noa – Bedden.nl

De boxspring Noa van bedden.nl is beschikbaar in 120×200 cm. Deze boxspring met opbergruimte is ook verdeeld in twee compartimenten. De hardheid van het matras en de kleur van het bed kun je zelf kiezen.

Ook een topmatras is te kiezen in verschillende soorten en formaten. Tevens krijg je er een gratis dekbed en twee kussens bij. Een mooie boxspring 120×200 met een mooi hoofdbord met knopen!

140×200


Een boxspring met opbergruimte van 140×200 cm is er bij weer een andere aanbieder: dekbed-discounter.nl. Je kent ze misschien van radio of tv. Een boxspring van 140×200 hebben ze in 2 verschillende soorten bij deze aanbieder.

Hieronder bespreken we er één. Daarnaast vind je hieronder natuurlijk ook nog opbergboxsprings van andere aanbieders.

140x200
pocketveren boxspring opbergruimte

Shurgard – Dekbed-discounter.nl

Deze Shurgard van dekbed-discounter.nl heeft een pocketveringmatras. Met 7 zones die je lichaam ondersteunen. Hierdoor slaap je extra lekker. Daarnaast krijg je hier 100 nachten proefslapen!

Je profiteert van een middelmatig grote boxspring met opbergruimte. Zo heb je nooit meer een idee nodig waar je jouw spullen kwijt moet!

Italie – Bol.com

De boxspring van Bol.com is er ook in verschillende formaten. Deze boxspring is één van de best verkochte boxsprings van Bol.com. In de maat 140×200 cm is dit zelfs de best verkochte. En dat zegt wat!

Hij wordt geleverd inclusief matras die een stevige binnenvering heeft. Alleen leverbaar in antraciet. De instaphoogte is 61 cm. Het matras is een binnenveringsmatras en daarbovenop een koudschuim topper.

160×200


Een boxspring van het formaat 160×200 is een tweepersoons boxspring met net een beetje meer ruimte. Dit formaat is fijn voor wanneer je het lekker vind om lang in bed te liggen.

De bovenstaande boxsprings zijn de boxsprings die je ook kunt bestellen in het formaat 160×200. Een breder aanbod voor dit formaat is er op dit moment niet! 

160x200


180×200


Wanneer je op zoek bent naar een boxspring van 180×200 cm dan heb je geluk. Je hebt namelijk een ruime keuze aan boxsprings. Alle bovenstaande boxsprings zijn ook te gebruiken voor dit formaat boxspring met opbergruimte.

Zo heb je nu al gelezen uit welke boxsprings je allemaal kunt kiezen. Bekijk de boxspring die je het leukste vind hierboven en bekijk hem bij de aanbieder! Daar kun je gemakkelijk het formaat selecteren.

180x200