Beste halfhoogslapers van 2020

Hét complete overzicht van de beste halfhoogslapers

Halfhoogslapers zijn er in verschillende soorten en maten. Koop een halfhoogslaper met bureau of met opbergruimte. Ook is er een halfhoogslaper met glijbaan voor wat extra plezier bij het uit bed komen. Dat scheelt weer bij het wakker maken van jouw kleine. Hieronder bekijk je de beste halfhoogslapers van 2020.

Ook leggen we je uit waar je deze kunt kopen en wat de beste opties zijn. We kijken naar prijs, kwaliteit, maar ook beschikbaarheid, levertijd en reviews. Zo weet je zeker dat je de beste halfhoogslaper koopt voor jou!

Wanneer halfhoogslaper: vanaf welke leeftijd?

Kinderen kunnen vanaf 3 jaar in een halfhoogslaper met uitvalbeveiliging. Let op dat er aan alle vier de randen van het bed een beveiliging of hekje aanwezig is. Voor kleine kinderen tussen de 3 en 4 jaar is een schuine trap veiliger. Na deze leeftijd kan een rechte trap makkelijk worden gebruikt.

De trap moet bij bevestiging goed worden aangedraaid. Want je wilt niet dat jouw peuter hier vanaf valt. Ga je zelf een halfhoogslaper maken? Zorg er dan voor dat je de trap goed stevig maakt. Gebruik grote schroeven!

Toch is leeftijd niet altijd een probleem. Want voor studenten, tieners of volwassenen zijn er ook halfhoogslapers. Deze helpen je met extra opbergruimte of een goede plek om te studeren.

Top 6 beste halfhoogslaper test 2020

De 6 beste halfhoogslapers van 2020 zijn met elkaar vergeleken en getest op kwaliteit, prijs en reviews. Hierdoor weet je zeker dat je de beste halfhoogslaper koopt voor jouw peuter.

  1. PINO halfhoogslaper – Vipack
  2. Bonny halfhoogslaper – Vipack
  3. Beau halfhoogslaper met bureau
  4. Astrid halfhoogslaper met glijbaan
  5. Switch halfhoogslaper met ronde trap
  6. Noah – BeterBed

Veelgestelde vragen

Welke halfhoogslapers zijn het beste?

Er zijn veel verschillende soorten bedden. Bekijk hier de beste.

Wat kosten halfhoogslapers?

Bedden zijn er in veel verschillende prijsklasse. Een bed koop je al vanaf een paar tientjes tot honderden euro’s.

Waar een halfhoogslapers kopen?

Er zijn veel verschillende aanbieders van bedden. Bekijk hier het complete overzicht!