Beste tweepersoons hoogslapers van 2020

Hét complete overzicht van de beste tweepersoons hoogslapers

Op zoek naar een tweepersoons hoogslaper? Dan wil je ruimte besparen. En met z’n tweeën bovenin de kamer slapen. Gezellig, knus en leuk. Maar waar vind je de beste tweepersoons hoogslaper? Dat laten we je op deze pagina zien. Want er zijn er niet veel. We vinden slechts twéé tweepersoons hoogslapers bij gerenomeerde webwinkels.

Hieronder zie je de actuele prijzen en voorraadstatussen. Ook leggen we je uit wat de voor- en nadelen zijn van de specifieke 2-persoons hoogslapers. Zo weet je dadelijk precies welke je wilt gaan kopen. Je kunt een eMob of Ikea tweepersoons hoogslaper online bestellen. We vergelijken ze en vertellen je precies wat de verschillen zijn. Aan het einde attenderen we je nog eenmaal op de voors en tegens van een hoogslaper. Want die zijn belangrijk om niet te vergeten. Alvast veel plezier ervan!

De 2 beste tweepersoons hoogslapers van 2020

  • STORÅ tweepersoons hoogslaper – Ikea
  • Claire hoogslaper 140×200 cm – eMob

De voor- en nadelen van een tweepersoons hoogslaper

Een tweepersoons hoogslaper heeft verschillende voors- en tegens. Hieronder leggen we je precies uit waarom een hoogslaper wat voor je is of niet. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan na de aankoop.

Voordelen

De voordelen van een tweepersoons hoogslaper liggen voor de hand. Je bespaart een hele hoop ruimte. Daarnaast kun je gezellig knus bovenin de kamer liggen. Zo kun je een extra kast, bureau of zelfs bank of logeerbed kwijt onder jouw bed. En heb je genoeg privacy als je een logee uitnodigt.

Ook het schoonmaken van de slaapkamer wordt een stuk eenvoudiger. Stof zal zich niet langer onder jouw bed ophopen. Je kunt gemakkelijk goed de gehele kamer schoonmaken. En valt jouw oplader of sok per ongeluk onder het bed? Dan hoef je niet over de vloer te kruipen om erbij te kunnen. Toch een stukje makkelijker.

Nadelen

De nadelen van een 2-persoons hoogslaper zijn voor iedereen verschillend. Wie weet vind je ‘t wel hartstikke leuk om iedere avond naar boven te klimmen. Dat brengt ons bij punt 1: de trap. Zorg ervoor dat je geen steile trap koopt als je een beetje gammel naar boven klimt. Het went wel, maar een schuine trap is toch een stuk prettiger.

Daarnaast is een hoogslaper verschonen is niet altijd gemakkelijk. Je moet vaak op het bed klimmen om het bed te verschonen. Hierdoor is het een beetje ongemakkelijk om het laken te verwisselen. Toch wen je hier ook wel aan na een tijdje.

Wanneer je ‘s nachts vaak een bezoekje aan de wc brengt raden we je aan een plek dichtbij de trap te kiezen. Want anders moet je telkens over elkaar heen klimmen om 03.00 uur ‘s nachts. En dat kan onprettig zijn voor je partner.

In de zomer is het extra warm bovenin de kamer. Natuurlijk zijn hier wel oplossingen voor, maar bedenk goed dat wanneer het écht heel warm thuis het bij jouw tweepersoons hoogslaper bovenin nog warmer kan zijn.

Veelgestelde vragen

Welke tweepersoons hoogslapers zijn het beste?

Er zijn veel verschillende soorten bedden. Bekijk hier de beste.

Wat kosten 2-persoons hoogslapers?

Bedden zijn er in veel verschillende prijsklasse. Een bed koop je al vanaf een paar tientjes tot honderden euro’s.

Waar een hoogslaper kopen?

Er zijn veel verschillende aanbieders van bedden. Bekijk hier het complete overzicht!