Kårlsson bed en boxspring review

Op zoek naar een Kårlsson bed of Kårlsson boxspring? Op deze pagina vind je de ervaringen en reviews met deze bedden. Zo weet je precies welke boxspring van het merk Kårlsson je wilt gaan kopen. Doordat er een groot aanbod is aan verschillende soorten, maten en modellen is het lastig in één keer de juiste te kiezen. Daarom helpt BesteBed.com je bij het kiezen van jouw Kårlsson bed of boxspring! Op deze pagina lees je:

  • Welke Kårlsson bedden er zijn – en waar kun je deze kunt kopen
  • Alles over het merk Kårlsson

Alvast veel plezier met jouw nieuwe Kårlsson boxspring. Laten we beginnen!


Welke Kårlsson bedden zijn er –
en waar kun je deze kopen?


Om te beginnen zijn er een hoop verschillende bedden van het merk Kårlsson. Daarom vind je hieronder een complete lijst van alle Kårlsson bedden. Zo heb je duidelijk tussen welke je kunt gaan kiezen. Vervolgens laten we zien waar je op moet letten, waar je ze kunt kopen én reviewen we ze stuk voor stuk. Zo weet je precies welke Kårlsson boxspring voor jouw situatie perfect is.


Kårlsson bed of boxspringStijlTe koop bij
AutentikBasicBol.com / Beter Bed
AttraktivRetro / slank designBeter Bed
UnikGedetailleerde vormgevingBeter Bed

Waar te koop?


De bovenstaande Kårlsson bedden kun je bij Beter Bed of bij Bol.com kopen. Dit zijn de winkels met het meeste aanbod aan Kårlsson boxsprings. Bij beide webwinkels kun je verschillende maten kopen. Van 140×200 cm tot 180×200 cm of zelfs 180/160×210 cm. Zo zit er altijd een maat bij die past.

Bij Bol.com heb je 30 dagen bedenktijd. Je kunt dus 30 dagen jouw Karlsson boxspring uitproberen. Ligt hij niet lekker? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om ‘m terug te sturen. Je hebt 2 jaar fabrieksgarantie via Bol.com

Beter Bed heeft een betere garantie. Zo kun je jouw Karlsson bed ook 30 dagen uitproberen. Daarnaast belt Beter Bed je na 4 weken altijd op om te vragen of het bevalt. Verder zit er 5 jaar fabrieksgarantie op via Beter Bed.


Nieuwe collectie 2019

Bekijk hierboven de nieuwe Kårlsson boxspring collectie van 2019.

Over het merk Kårlsson

Met een Kårlsson bed of boxspring geniet je van Scandinavisch slapen. Het comfort van deze bedden is onwijs luxe. Daarnaast zijn de materialen van hoge kwaliteit. Ook is het merk al sinds jaar en dag bezig met het maken van kwalitatief sterke bedden. Doordat ze gespecialiseerd zijn in slapen weet het merk hoe ze deze moeten produceren. Scandinavisch slapen? Dan kies je voor een Karlsson bed!

Garantie en brochure

Het merk heeft een brochure in samenwerking met BeterBed.nl. Deze brochure laat de verschillende opties zien waaruit je kunt kiezen. Klik hier om de brochure van het merk te bekijken (pdf, opent in nieuw tabblad)

Het gouden symbool van Karlsson staat voor een goede garantie en kwaliteit. Daar kun je dan ook van op aan. Je hebt 5 jaar garantie op jouw matras een 25 jaar garantie op draad- en framebreuken van de box. 

Pullback systeem

Het pullback systeem is bij de verstelbare uitvoeringen inbegrepen. Hierdoor geniet je van nog meer slaapcomfort. Je kunt hier de perfecte slaappositie opstellen. Daarnaast kun je een ergonomische zithouding creëren in jouw nieuwe Karlsson bed. 

Hoe verder je de rugleuning omhoog zet, hoe verder het bed naar achter schuift. Zo is de stand van nek, rug en benen perfect afgesteld. En zo zit je dus in een perfecte zithouding! Ook zit je op deze manier dichtbij jouw industriële nachtkastje en kun je gemakkelijk de wekker uitzetten of jouw slaapmasker pakken.

Plaats een reactie