nachtkastje industrieel

Nachtkastje industrieel kopen? Beste industriële nachtkastjes

Op zoek naar industriële nachtjes? Een industrieel nachtkastje is er in veel verschillende vormen, formaten en prijzen. Ook zijn er een hoop verschillende aanbieders. Hierdoor zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Daar helpt BesteBed.com je graag bij!

Waar kun je jouw industriële nachtkastje kopen? Welke zijn van goede kwaliteit? Waar vind je de leukste – en welke zijn dat dan? En welk industrieel nachtkastje is goedkoop?

Die vragen worden onder andere voor je beantwoord. Verder vind je de beste industriële nachtkastjes op een rij. Zo heb je een compleet overzicht van alle verschillende soorten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een industrieel nachtkastje van hout of metaal. Of zoek je juist een specifieke kleur zoals zwart of wit.

Voor iedere slaapkamer is er een nachtkastje. Hou je van de moderne, industriële look? Dan is een industrieel nachtkastje zeker iets voor jou!

Nachtkastje industrieel kopen
nachtkastje

Goedkoop industrieel nachtkastje kopen? Dit is de top 3!

Er zijn verschillende aanbieders van nachtkastjes. Toch is de markt voor goedkope industriële nachtkastjes vrij klein. Daarom laten wij van BesteBed.com je hieronder zien welk nachtkastje goedkoop is, maar geen duurkoop.

Je koopt dus het goedkoopste nachtkastje van de beste kwaliteit! Je hebt voor nog geen 10 euro al keuzes uit goedkope industriële nachtkastjes. Voor ieder budget is er dus een optie.


Ikea – 9,99

De Ikea KNARREVIK is een goedkoop industrieel nachtkastje. Dit nachtkastje kost 9,99. Hij is al door veel consumenten beoordeeld.

En dat heeft goed uitgepakt voor de KNARREVIK. Hij heeft 32 beoordelingen met gemiddeld 4,5 ster. Hierdoor is dit een kwalitatief goed nachtkastje, voor een lage prijs.

 • Breedte: 37 cm
 • Diepte: 28 cm
 • Hoogte: 45 cm

goedkoop industrieel nachtkastje ikea


Ikea – 29,95

De Ikea SETSKOG is wat duurder. Toch heeft deze een wat mooiere industriële look.Hij heeft twee wieltjes aan de achterkant. Daarnaast heb je een leuk opberg rekje onderin. Zo creëer je met een goedkoop nachtkastje een industriële look in je slaapkamer.

Ook deze is goed beoordeeld met 4,5 uit de 5 sterren. Wel zijn er wat minder reviews, 6 in plaats van 32. Dit is een erg stevig nachtkastje waar je veel in kwijt kunt. Makkelijk te monteren!

 • Breedte: 45 cm
 • Diepte: 35 cm
 • Hoogte: 65 cm

goedkope industriële nachtkastjes


Bol.com – 47,99

Dit populaire industriële nachtkastje is de goedkoopste van Bol.com. Hij is vaak verkocht en de prijs is zeer goed. Je krijgt een echt icoon in de slaapkamer, voor nog geen 50 euro. Wanneer je iets meer wilt uitgeven aan de inrichting van jouw slaapkamer, wil je deze kopen.

Dit nachtkastje valt onder de categorie: industrieel hout. Het is het goedkoopste houten nachtkastje met een industriële look.

 • Breedte: 42 cm
 • Diepte: 35 cm
 • Hoogte: 52 cm

Bol.com industrieel hout

metalen industriële nachtkastjes

Leukste metalen industriële nachtkastjes

Ben je op zoek naar een industrieel nachtkastje van metaal? Bekijk hieronder de leukste metalen industriële nachtkastjes. Ze zijn er in verschillende soorten en maten.

Eerst laten we je een locker nachtkastje zien van metaal. Vervolgens zijn er nog wat andere combinaties te bedenken. Alvast veel plezier met jouw metalen nachtkastje!


Locker – Bol.com – 69,95

Deze populaire locker is een écht nachtkastje om jouw kamer een industriële look te geven. Met deze metalen locker heb je een stoer industrieel nachtkastje in het zwart. Precies in de stijl van de schoolkluisjes van vroeger.

Je legt gemakkelijk jouw spulletjes in het kastje als je deze niet vaak gebruikt. De dagelijkse dingen zoals een wekker en lampje zet je er dan gemakkelijk bovenop. Deze is ook leuk te combineren met de opbergkist van LOFT42.

 • Breedte: 40 cm
 • Diepte: 35 cm
 • Hoogte: 50 cm

nachtkastje industrieel metaal


Met lade – JYSK – 49,99

Dit olijf groene nachtkastje van JYSK is gemaakt van metaal. Hiermee geef je jouw kamer een frisse, industriële look. Dit metalen nachtkastje is wat goedkoper dan de vorige. Je zet ‘m gemakkelijk zelf in elkaar.

Daarnaast heb je een industrieel nachtkastje met lade als je deze koopt. Handig om jouw spullen in op te bergen! Van de 5 beoordelingen is dit nachtkastje beoordeeld met een gemiddelde van 4,2 uit de 5 sterren. Niet slecht!

 • Breedte: 60 cm
 • Diepte: 35 cm
 • Hoogte: 58 cm


Met schap – JYSK – 79,99

Dit nachtkastje van JYSK is iets duurder dan de vorige. Je krijgt hier dan wel de klassieke zwarte industriële look voor terug. Met een handig schap waar je simpel spullen op kunt leggen.

Uit 13 beoordelingen is dit nachtkastje met een gemiddelde beoordeling van 4,1 sterren uit de 5 sterren gekomen. Hiermee haal je een handig te monteren metalen nachtkastje met een schap in huis!

 • Breedte: 60 cm
 • Diepte: 35 cm
 • Hoogte: 58 cm

Plaats een reactie