Leukste slaapkamer behang ideeën

Wil je jouw slaapkamer in 2020 opnieuw behangen? Dat snappen we. Slaapkamer behang is in trek in 2020. Daarom laten we hier de allerleukste ideeën zien. Zo weet je na het lezen van dit artikel precies welk slaapkamer behang je wilt gaan kopen!

Er is niets zoals een mooie, fijne slaapkamer. We hebben het meeste gevoel bij onze slaapkamer, vergeleken met de rest van de kamers in ons huis. Hierdoor is het belangrijk een fijne omgeving te creëren. Zo slaap je een stuk beter én kun je lekker op jouw kamer rondhangen. Want dat gevoel is ook fijn. Maar dan moet het er wel mooi uitzien. En daarvoor is slaapkamer behang!

Het minimalisme is terug in 2020. Toch is dat niet terug te zien in het behang wat we gebruiken. Hieronder laten we de leukste slaapkamer behang ideeën zien. Bekijk ook de leukste slaapkamer trends van 2020. Alvast veel plezier met het behangen van de muren van jouw slaapkamer!

De leukste slaapkamer behang ideeën van 2020


slaapkamer behang ideeën

Hieronder staat een overzicht van de leukste slaapkamer behang inspiratie voor je op een rij. Zo weet je precies hoe je jouw muren kunt gaan versieren. We bekijken verschillende soorten en stijlen. Zo vind je altijd een idee die bij jouw slaapkamer past!


Merlinwonderland – bohemian

De eerste feature die we behandelen is van @Merlinwonderland. Deze bohemian stijl komt in 2020 steeds vaker naar voren. De muren zijn prachtig afgewerkt met ronde borden. Daarnaast matcht de kleur van het behang mooi met de rest van de kamer.

Ook zien we dat het behang is onderverdeeld in 2 verschillende kleuren en soorten. De afscheiding doet wonderen voor deze kamer, want het bed heeft nagenoeg dezelfde kleur als het behang aan de onderkant van de muur.

De mooie, sierlijke ornamenten maken deze kamer helemaal af. Het vloerkleed ligt er mooi bij én de (hang)planten in deze kamer maken het gevoel compleet. Het vloerkleed is te koop in de webshop van Merlinwonderland. Chapeau!


Wall-art – Fotobehang

Hiernaast is een fotobehang slaapkamer te zien. Deze manier van behangen zorgt ervoor dat je meer gevoel bij de kamer krijgt. Op de foto is een mooi rond fotobehang van een bos te vinden.

Hierboven zagen we al kort de planten in de slaapkamer. Hier zien we dat opnieuw terug, maar dan in de vorm van een foto. De sfeer is anders, maar de boodschap is hetzelfde.

Kies je voor een natuurlijk ogende kamer, maar wil je liever geen échte planten? Dan kies je voor mooi fotobehang in de slaapkamer. Eigen fotobehang is ook mogelijk, maar dan niet in een cirkelvorm.

Bestel jouw eigen fotobehang via Wallart.nl.


Wonenmetroos – effen kleuren

Onze slaapkamer is de belangrijkste kamer in ons huis om een rustige omgeving te creëren. Vroeger was witte verf populair. Nu is dat meer divers. Ook zijn kalmerende texturen nu helemaal hip.

Door te werken met effen kleuren creëer je rust in huis. De effen slaapkamer kleuren moeten wel goed worden gebruikt. Wanneer je de kleuren verkeerd gebruikt, kan dit het tegenovergestelde effect hebben van wat je wilt.

Wonenmetroos heeft het goed aangepakt. Een rustige, effen kleur om de kamer mee te versieren. Zo wordt de slaapkamer een mooie kamer die rust en sereniteit uitstraalt. Hierin kun je heerlijk slapen!

Welk slaapkamer behang koop jij?

Er zijn veel verschillende webwinkels om slaapkamer behang te kopen. Zo kun je helemaal los gaan met de inspiratie die je zojuist hebt opgedaan. Weet je nog niet zeker welk behang je moet kopen? Kijk dan eens tussen de best verkochte hangsoorten bij Bol.com. Hieronder leggen we kort uit waaruit je kunt kiezen.

Je hebt verschillende soorten slaapkamer behang. Denk aan fotobehang, zoals we hierboven al even terugzagen. Ook zijn er nog meer soorten te bedenken. Hieronder lees je alles over de verschillende soorten behang.

Vliesbehang

Vliesbehang is behang met papieren of vinyl. De rug van het behang is van vlies. Dit kun je gemakkelijk op de muur aanbrengen. Er komt geen lijm aan te pas. Ook zit er geen wachttijd op.

Fotobehang

Fotobehang is al jaren bekend. Je kunt tegenwoordig jouw eigen foto op behang laten drukken. Hierdoor is de trend in opmars. Dit papier is lastiger om te plaatsen dan andere soorten behang.

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is de beste oplossing voor jouw saaie muren. Ook kun je ’t goed gebruiken bij kapotte muren. Er zijn heel wat structuren te bedenken. Wanneer geplaatst kun je het verven!

Schilderbaar

Ten slotte is er schilderbaar behangpapier. Ook glasvezelbehang is schilderbaar. Schilderbaar behang is handig voor wanneer je jouw eigen look wilt geven aan een leuk patroon.

Plaats een reactie